Badrumsrenovering i Sollentuna, Stockholm


Här har du en professionell och erfaren byggfirma som kan hjälpa till med allt inom badrumsrenoveringar. Vi kaklar om, målar, installerar golvvärme och mycket annat. Vår bas är Sollentuna men vi tar arbeten i hela omnejden inklusive orter som Edsviken, Landsnora och Häggvik. Våra skickliga hantverkare ger dig ett nytt badrum där lyxen känns i detaljerna. Hör av dig till oss för att få ett gratis kostnadsförslag för din badrumsrenovering.

Totalentreprenad inom badrumsrenoveringar


Oss kan du anlita för fullständiga badrumsrenoveringar eller mindre arbeten. Oavsett hur stort eller litet projektet är tar vi oss an det med samma noggrannhet och precision. Av oss kan du få totalentreprenad, vi kan med andra ord ta hand om allt för din renovering från rivning till färdigställt badrum.

  • Plattsättning
  • Installation av kommodskåp
  • Flytspackling och tätskikt

Renovera badrummet hemma? Sänk kostnaden med ROT-avdraget


Utnyttja ROT-avdraget om du vill att vi renoverar badrummet i ditt hem. Den vägen kan du sänka totalkostnaden med upp till 30 procent. Kontrollera med Skatteverket att du har rätt till ROT.

Kontakta en skicklig renoveringsfirma


Vad kostar en badrumsrenovering i Sollentuna? Kontakta oss med en förfrågan så återkopplar vi inom 48 timmar med en offert som du får helt utan kostnad.

Hör med en bra byggnadsfirma från Sollentuna idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress