Bygga altan i Sollentuna, Stockholm


Oss kan du anlita för altanbyggen i Sollentuna med omnejd inklusive orter som Rotebro, Fågelsången och Tureberg. Vi är en väletablerad och erfaren byggfirma med många års erfarenhet av branschen och många lyckade kundprojekt i bagaget. Av oss får du hantverksmässig kvalitet i alla delar av utförandet till konkurrenskraftiga priser.

Anlita en skicklig och välrenommerad byggfirma för ditt altanbygge


Hur ser din drömaltan ut? Vi gör verklighet av din idé, eller så hjälper vi dig att hitta lösningen som passar just dina förutsättningar. Vi bygger altaner, verandor, terrasser och uterum. Vill du ha en uteplats med ett utekök med en murad stenugn? Eller vill du ha ett trädäck med ett lyxigt spabad? Oavsett vilka dina önskemål om en altan eller liknande är så kan vi hjälpa dig uppfylla dem.

Bygg altan billigare hemma genom att utnyttja ROT-avdraget


Om du vill bygga en altan i anslutning till din privatägda bostad så kan du ha rätt att sänka kostnaden med ROT-avdraget. Kontakta Skatteverket för mer information.

Kontakta en självgående byggfirma


Vad kostar det att bygga en altan i Sollentuna? Ta reda på det genom att kontakta oss med en förfrågan. Vi återkopplar så snabbt vi kan, vanligtvis inom 48 timmar, med en kostnadsfri offert.

Hör med en bra byggnadsfirma från Sollentuna idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress