Bygga attefallshus i Sollentuna, Stockholm


Går du i funderingar på att bygga ett attefallshus på din tomt? Vi är ett byggföretag baserat i Sollentuna som är specialister på attefallshus. Vi tar bygguppdrag i ett stort område runt Sollentuna och har byggt attefallshus åt kunder i bland annat Helenelund, Viby, Edsberg och Silverdal. När det gäller attefallshus erbjuder vi totalentreprenad där vi tar hand om hela jobbet, inklusive att dra in el och vatten.

Vi bygger från grunden till nyckelfärdig konstruktion


Attefallshus är bland de mest mångsidiga byggnationerna. På de 25 eller 30 kvm som ett attefallshus får vara finns det mängder av variationsmöjligheter. Vill du bygga en komplett isolerad komplementbostad? Vill du ha ett mindre fritidshus som kan fungera som gäststuga? Eller kanske ett attefallshus med förråd och loft? Oavsett vilka önskemål du har så kan vi hjälpa dig med bygget hela vägen från start till mål.

Hur vill du att vi ska bygga ditt attefallshus


Har du önskemål om att bygga attefallshus i orter nära Sollentuna som Töjnan, Landsnora, Tureberg eller Häggvik? Hör av dig till oss så pratar vi om hur ditt attefallshus ska byggas. Efter ditt samtal med oss återkommer vi till dig, mestadels inom 48 timmar, med en offert som du får helt utan kostnad.

Hör med en bra byggnadsfirma från Sollentuna idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress