Bygga garage i Sollentuna, Stockholm


Vi är ett välrenommerat och erfaret byggföretag som kan hjälpa dig bygga ditt garage eller en carport. Vi utgår från Sollentuna men bygger även i trakterna däromkring, exempelvis i orter som Edsängen, Kärrdal och Edsberg. I oss har du en kundnära och tillgänglig byggentreprenör som tar sig an alla uppdrag med samma noggrannhet och precision. Av oss får du professionell totalentreprenad och kvalitet i alla detaljer.

Anlita en skicklig garagebyggare


Vi är drivna av ett kvalitetstänk i alla projekt vi tar oss an och alla våra byggarbetare är utbildade och certifierade. Vi ger dig nöjd kundgaranti och kommer inte se ett byggprojekt som avslutat förrän du godkänt resultatet. När vi bygger garage gör vi det utifrån våra kunders önskemål och tar projektet från grundläggning till nyckelfärdigt.

  • Garage
  • Carport
  • Förråd

Bygga garage hemma? Använd ROT-avdraget för att sänka kostnaden


Om du anlitar oss för att bygga ett garage i anslutning till ditt hem så kan du ha rätt att sänka kostnaden med ROT-avdraget. Kontrollera med Skatteverket om du har möjlighet att utnyttja ROT.

Vad kostar ett garage i Sollentuna?


Du kan enkelt få reda på vad det skulle kosta att bygga ditt garage genom att kontakta oss. Inom 48 timmar återkopplar vi med ett gratis kostnadsförslag.

Hör med en bra byggnadsfirma från Sollentuna idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress