Bygga uterum i Sollentuna, Stockholm


Vi är en byggare som kan hjälpa dig bygga ett uterum i Sollentuna med omnejd inkluderat orter som Enebyberg, Täby och Ulriksdal. Du kan också få hjälp med altaninglasning och tilläggsisolerin, till exempel för att skapa en vinterträdgård. Vi tar oss an alla arbeten med samma noggrannhet och precision, dessutom till rimliga priser. Om du vill bygga någon form av uterum är det oss du ska kontakta. Vid förfrågan återkopplar vi så snabbt vi kan med en kostnadsfri offert.

Vi bygger uterum utifrån dina önskemål


Av oss får du ett uterum av hög kvalitet byggt utifrån dina specifikationer. Vill du ha ett lyxigt, isolerat uterum med vattenburen golvvärme? Eller något enklare på plintgrund men med inglasning? Alldeles oavsett vilka önskemål du har kommer våra skickliga hantverkare leverera ett resultat du blir nöjd med.

Välkommen att kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag


Vad kostar det att bygga ett uterum i Sollentuna? Kontakta oss med en förfrågan där du beskriver hur du vill att ditt uterum ska vara utformat. Efter avslutat samtal sätter vi oss så snabbt vi kan och tar fram en kostnadsfri offert, vanligtvis återkopplar vi inom 48 timmar. Du förbinder dig inte till något när du tar emot en offert från oss.

Hör med en bra byggnadsfirma från Sollentuna idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress