Skicklig specialist för klottersanering runt Sollentuna i Stockholm


Behöver du certifierade sanerare för att få bort klotter? Vi är en serviceorienterad firma med trevliga och behöriga medarbetare. Behöver du sanering runt Helenelund, Edsviken, Kista, Tureberg, Häggvik, Stinsen, Silverdal, Vässjön, Norrviken, Edsberg, Viby, Landsnora i Sollentuna, Stockholm? Inga problem! Vi arbetar i hela Stor-Stockholm, så du är välkommen att höra av dig!

Klottersanering och klotterskydd


Vi erbjuder heltäckande lösningar för dina problem med klotter, både i form av klottersanering och klotterskydd. Innan arbetet påbörjas gör vi en planering tillsammans med dig, eftersom det är viktigt att det blir som du önskar. Våra klotterborttagare använder framför allt blästring, men även andra metoder kan bli aktuella.

Vi sanerar oavsett fastighetstyp


Vi kan stå för saneringen i fastigheter av alla slag och du är alltid välkommen som kund hos oss. Har du företag, bostadsrättsförening eller är du privatperson? Kontakta oss för att få sanerat i:

  • lägenheter – även i bostadsrättsföreningar
  • villor, 2-planshus och andra mindre bostadshus
  • större och mindre fastigheter av olika slag
  • kommersiella lokaler, industrilokaler lager med mera

Du kan alltid få en kostnadsfri offert!


Vi erbjuder gratis kostnadsförslag för alla jobb!

Lägre arbetskostnad med ROT!


Låt en av våra drivna och trogna sanerare hjälpa dig! Förutom att resultatet kommer bli bra kan du då använda ROT-avdraget – om du som anlitar oss är privatperson.

Hör med en bra byggnadsfirma från Sollentuna idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress