Måla Fasad i Sollentuna, Stockholm


Är fasaden på ditt hus i behov av en ansiktslyftning? Då har du hittat rätt. Vi är en professionell målerifirma som målar fasader i Sollentuna med omnejd, det inkluderar orter som Silverdal, Viby, Edsberg och Helenelund. Vi målar fasader på alla typer av fastigheter: trähus, villor, radhus, kontors- och butiksfastigheter och mycket annat.

Våra yrkesskickliga målare hjälper dig med fasadmålningen


När du anlitar oss för utomhusmålning kan du räkna med att få ett resultat av högsta kvalitet. Vi har egen byggställning och ett arbetslag med bred kompetens vilket låter oss genomföra både stora och små uppdrag på kostnadseffektiva vis. Vi har stora kunskaper i hur man målar på ett sätt som håller för svenska väderförhållanden.

Du kan använda ROT-avdraget för billigare fasadmålning hemma


Har du önskemål om att måla om fasaden på ditt hem? I sådana fall har du rätt att sänka kostnaden för våra tjänster med ROT-avdraget. Du hittar mer information om ROT hos Skatteverket.

Hör av dig till en expert på husmålning


Vill du ha hjälp att måla en fasad exempelvis i Töjnan, Häggvik, Landsnora eller Tureberg? Kontakta oss så pratar vi fasadmålning. Av oss får du ett kostnadsförslag helt gratis och utan krav på motprestation från din sida.

Hör med en bra byggnadsfirma från Sollentuna idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress