Montera IKEA-kök i Sollentuna, Stockholm


Står du inför en köksrenovering eller har du köpt ett monteringsfärdigt IKEA-kök som du vill ha hjälp med att installera och anpassa? Vi är en byggentreprenör med många år i branschen som är expert på köksmonering. När vi monterar kök så får du det lilla extra som gör att köket känns unikt anpassat till förutsättningarna i ditt hem.

Anlita en pålitlig och kunnig byggfirma


Våra snickare och målare tar sig an alla arbeten med samma noggrannhet och precision. När vi monterar kök kan du få totalentreprenad där vi tar hand om allt från golv till stommar och köksluckor. Du kan anlita oss för att montera IKEA-kök i Sollentuna med omnejd, inkluderat orter som Solängen, Tegelhagen och Falkberget.

Montera köket billigare hemma med ROT-avdraget


Om vi ska montera kök i din privatägda bostad kan du ha möjligheten att sänka kostnaden med ROT-avdraget. Kontakta Skatteverket för mer information.

Vad kostar det att montera IKEA-kök i Sollentuna?


Vi ger dig rimliga och konkurrenskraftiga priser för alla byggtjänster vi utför. Ta kontakt med oss med en förfrågan för att få reda på exakt vad din köksmontering kommer att kosta. Vi återkopplar så snabbt vi kan med en kostnadsfri offert, vanligtvis inom 48 timmar.

Hör med en bra byggnadsfirma från Sollentuna idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress