Frågor till kunderna

1.Hur nöjd är du med Bygger Stockholm BMG AB ’s jobb ?
2.Vad tycker du om jobbs kvalité ?
3.Skulle du rekommendera Bygger Stockholm BMG AB till andra ?

Mathias Wiesel, Danderyd
1.Mycket nöjd. Bygger Stockholm BMG AB håller alltid vad de lovar och håller en mycket hög kvalitet i alla detaljer.Vi har byggt hus och renoverat lägenheter med andra hantverkare tidigare så vi har många att jämföra med.Vi har använt Bygger Stockholm BMG AB flera gånger och kommer att använda oss av dem igen.De är förutom detta mycket trevliga att arbeta med och håller tidsplaner.
2.De är mycket kunniga på vad de gör och kommer ofta med egna förslag på hur lösningar kan bli bättre och/eller snyggare.Kvaliteten är mycket hög vilket framförallt märks i detaljerna.
3.Absolut. Har redan flera vänner och kollegor som använt sig av Bygger Stockholm BMG AB efter mina rekommendationer. De har varit precis lika nöjda som vi.

Anders & & Josefine, Täby
1. Vi är väldigt nöjda med jobbet som Bygger Stockholm BMG AB har gjort åt oss.
2. Vi är överlag väldigt nöjda med kvaliteten på det utförda arbetet. De har t.o.m. gått längre än gängse rutiner i vissa fall – och verkligen ansträngt sig för att det ska se snyggt ut överallt. De har hela tiden haft en levande dialog med oss och föreslagit lösningar på situationer som uppstått i arbetet och vi har då tillsammans kommit fram till vad som ska göras.
3. Vi skulle definitivt rekommendera Bygger Stockholm BMG AB till andra.

Thomas, Kungsholmen
1.I have high expectations and I am extremely satisfied with the work completed by ‘Bygger Stockholm BMG AB ’ and the high level of service in a total renovation that was completed.
2.A high quality of work and great attention to detail, in addition to good support and follow up after the work was complete for additional jobs and finishing.
3.Yes, ‘Bygger Stockholm BMG AB ’ was recommend by 3 people and I have recommended to others, who are also very satisfied with the work completed.

Daniel, Stockholm
1.Jag är mkt. nöjd med Bygger Stockholm BMG AB utförda arbete.
2.Kvalitén på jobbet är bra. Hantverkarna jobbade strukturerat och var noggranna.
3.Ja. Hantverkarna var duktiga på att hålla tider, var trevliga och ordningsamma.

Fredrik, Täby
1. Jag är väldigt nöjd med det arbete som utförts av byggarna. Det har motsvarat och överträffat mina förväntningar.
2. Mycket nöjd med kvalitén. Slut resultatet blev mycket bra och alla byggnationer har varit mycket lyckade.
3. Jag skulle absolut rekommendera deras tjänster till andra som behöver hjälp med denna typen av jobb.

Andreas, Östermalm
1. Bygger Stockholm BMG AB har gjort utmärkta byggarbeten i våra lägenheter, vi är mycket nöjda.
2. Bygger Stockholm BMG AB har alltid genomfört väldigt bra byggarbeten med högsta kvalité och kompetens.
3. Vi kan rekommendera Bygger Stockholm BMG AB om man vill ha bra byggarbeten genomförda i tid och till ett bra pris och med hög kvalité.

Victor Dahlborg, Danderyd
Martin – och framförallt hans olika medarbetare – har genomfört ett antal byggprojekt hos oss, allt från omläggning av tak till ommålning av hus, kakel- och klinkersättning samt finsnickeriarbeten.
Arbetet har utförts med gott resultat och tidsplaner samt budgetar har hållits enligt överenskommelse. Martin är en bra projektledare, är noggrann samt har varit tillgänglig och lätt att nå. Alla arbetsuppgifter har specificerats tydligt och kvitton har redovisats för samtliga projekt. Martin och hans medarbetare har också alltid sett till att arbetsplatserna är städade och iordningsställda efter utfört uppdrag och jag kan därmed varmt rekommendera Martin som byggentreprenör.