Renovera källare i Sollentuna, Stockholm


Letar du efter ett rutinerat och skickligt byggbolag som kan hjälpa dig med en källarrenovering? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi utgår från Sollentuna men arbetar i hela omnejden inklusive orter som Stocksund, Kevinge och Djursholm. Av oss får du hög kvalitet i utförandet och konkurrenskraftiga priser. Hör av dig till oss för att få en kostnadsfri offert för ditt källarprojekt.

En heltäckande lösning för din källarrenovering


Vi utför allt från konverteringar av souterrängvåningar till dräneringar av krypgrunder. Om du har problem med fukt och mögel i källaren så kan vi hjälpa dig med en sanering. Vi utför också ombyggnationer, exempelvis om du vill skapa en separat entré för att förbereda en del av källaren för uthyrning. Då vi kan erbjuda totalentreprenad kan vi ta hand om hela projektet från början till slut.

Utnyttja ROT-avdraget när du renoverar hemma


Om du är en privat beställare som vill att vi renoverar källaren i ditt hem så kan du sänka kostnaden med ROT-avdraget. Hör av dig till Skatteverket för mer information.

Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag


Vad kostar en källarrenovering i Sollentuna? Kontakta oss med en förfrågan så återkopplar vi inom 48 timmar med en kostnadsfri offert. Välkommen!

Hör med en bra byggnadsfirma från Sollentuna idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress