Renovering i Sollentuna, Stockholm


Letar du efter en professionell och rutinerad byggmästare som kan hjälpa dig med en renovering i Sollentuna? Då har du hittat rätt. Vi har under våra år i branschen hjälpt kunder i bland annat Törnskogen, Norrviken och Sjöberg att renovera allt från källare till lägenheter, kontor och mera. Vi ger dig ett professionellt resultat till konkurrenskraftiga priser.

Anlita en kundnära och serviceorienterad byggentreprenör


När du anlitar oss kan du få totalentreprenad för ditt renoveringsprojekt. Det betyder att vi tar hand om alla arbetsmoment så som måleri, snickeri och mera. Vi har ett stort kontaktnät som låter oss ta oss an omfattande totalrenoveringar inklusive elektriker, rörmokare och VVS-installatör. Vi renoverar:

  • Villor och lägenheter
  • Källare
  • Kök
  • Badrum
  • Fasader

Renovera billigare hemma med ROT-avdraget


Om du vill att vi ska renovera någonting i eller i anslutning till din privata bostad så kan du ha rätt att sänka arbetskostnaden med ROT-avdraget. Ta kontakt med Skatteverket för mer information om detta.

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert för ditt renoveringsprojekt


Vad kostar en renovering i Sollentuna? Det får du enkelt reda på genom att ta kontakt med oss. Vi återkopplar så snabbt vi kan med en gratis offert, vanligtvis inom 48 timmar.

Hör med en bra byggnadsfirma från Sollentuna idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress