Stenläggning i Sollentuna, Stockholm


Vi är en erfaren och skicklig markentreprenör som kan hjälpa dig med allt inom stenläggning och stensättning. Vi utgår från Sollentuna men arbetar över hela regionen inklusive orter som Kvarnskogen, Kummelby och Danderyd. Av oss kan du få totalentreprenad vilket betyder att vi utför allt från förarbete till slutfört projekt.

Anlita en skicklig markentreprenör


Vi tar oss an alla projekt med samma precision och noggrannhet. När det gäller stenläggning är det viktigt att förarbetet blir korrekt utfört. Våra skickliga anläggningsarbetare vet hur man skapar stenläggning som håller. Om det blir grus och annan bråte över efter arbetet så tar vi hand om bortforslingen. Här följer några av tjänsterna vi kan hjälpa dig med inom stenläggning:

  • Garageuppfarter
  • Uteplatser
  • Sten- och betongtrappor
  • Stenmurar och stödmurar

Kontakta oss – vi ger dig en kostnadsfri offert


Vad kostar stenläggning i Sollentuna? Det beror förstås helt och hållet på vilka önskemål du har. Du kan enkelt få reda på exakt vad ditt projekt kostar genom att kontakta oss med en förfrågan. Vi återkopplar så snabbt vi kan, vanligtvis inom 48 timmar. Vid större projekt gör vi gärna hembesök för att bilda oss en uppfattning om vad jobbet kräver. Även i det fallet får du offerten utan kostnad.

Hör med en bra byggnadsfirma från Sollentuna idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress