Kompetent specialist för mögelsanering runt Sollentuna i Stockholm


Letar du efter certifierade sanerare? Vi är en lokal firma inriktad på sanering, som tar uppdrag i hela Stor-Stockholm. Finns du runt Helenelund, Edsviken, Kista, Tureberg, Häggvik, Stinsen, Silverdal, Vässjön, Norrviken, Edsberg, Viby, Landsnora i Sollentuna, Stockholm? Inga problem! Vi kommer gärna ut till dig!

Varför behövs mögelsanering?


Har mögel tagit sig in i din fastighet kommer du behöva sanering. Det beror helt enkelt på att både människor och djur kan må dåligt av att vistas i fastigheter där det finns mögel. Det kan leda till allergier, att astma blir värre eller andra hälsoproblem.

Vårt utbud av tjänster


  • mögelutredning
  • fuktutredning
  • mögelsanering
  • sanering av svartmögel

Vi kan sanera din fastighet


Vi kan sanera oavsett vad det är för typ av fastighet du har. Vi har stor vana av till exempel hyreshus, villor, 2-planshus, större fastighetshus eller kommersiella lokaler. Du är lika välkommen som kund om du är privatperson, företräder en bostadsrättsförening, har ett företag eller är fastighetsägare i en annan form.

Du kan få ett gratis kostnadsförslag!


Kontakta oss så får du en offert utan kostnad!

ROT-avdrag – lägre arbetskostnad!


ROT-avdraget är ett avdrag för privatpersoner. Maximalt avdrag på ett år är 50 000 kronor och arbetskostnaden kan bli upp till 30% billigare!

Hör med en bra byggnadsfirma från Sollentuna idag!


Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress